Ebben tudunk segíteni

Az alábbi szolgáltatások tartoznak a tevékenységi körünkbe. Ha az érdeklődését felkeltettük keressen minket bátran.

Könyvelés

Főkönyvi könyvelés,gazdasági események rögzítése a megfelelő főkönyvi számlákon, analitikus nyilvántartások vezetése,vegyes főkönyvi, illetve tárgyi eszközök könyvelési feladatainak elvégzése, adóbevallások és adatszolgáltatások készítése és benyújtása.

Tárasházkezelés

Több tulajdonosból álló lakóingatlan szakszerű, képestítéssel rendelkező jogi-, vagy természetes személy által végzett üzemeltetetése. A lakók érdékének képviselése. Elszámolások havi szinten történő elvégzése.

Bérszámfejtés

Alkalmazottak és közreműködő tagok bérszámfejtése, havi bérfeladások elkészítése. Munkavállalók munkaviszonyával kapcsolatos adó-, tb-, munkaügyi bevallások készítése, adatszolgáltatás

Adótanácsadás

Nyilvántartási, adatszolgáltatási, változás-bejelentési feladatok elvégzése, adókalkulációk, kapcsolattartás az állami és önkormányzati adóhatóságokkal adóbefizetések intézése és adófolyószámla egyenlegek nyomon követése,  belső tanácsadási feladatok ellátása jogszabály változások folyamatos nyomon követése a területet érintő adminisztrációs feladatok.

Társasházkezelés

Vállaljuk társasházak teljeskörű kezelését. Az elszámolástól a karbantartásig minden területen rendelekzésre állunk, hogy a lehető legkényelmesebb szolgáltatást nyújthassuk minden lakónak.

írjon nekünk, tegyefel kérdését!

Szolgáltatásaink rövid bemutatása nem fedi le teljes munkánkat. Amennyiben kérdésére nem találta meg a választ, üzenetben állunk rednelkezésére, készségesen segítünk.